CLIMB
Ga naar de inhoud

Even geen zin in Pilates, wat nu...

Sport Je Mee
Gepubliceerd door in Sport Pilates ·
Tags: Evengeenzin...

Even geen zin in Pilates, is dat mogelijk?

De vraag die vraag die ik vaker krijg, ik heb geen zin is Pilates thuis te oefenen. Ik vind het wel best zo.
Daarop is natuurlijk veel te zeggen… Beter iets dan niets! Ik doe tenminste nog wel wat! Ik denk er vaak aan… Ik vergeet het steeds!

Wie een gevarieerd leven heeft, zal extra zijn best moeten doen om dit te intergreren.  Het belangrijkste is wel om nu, vandaag of uiterlijk morgen! Een opsomming te maken van de voordelen die het jouw geeft. Deelname aan Pilates geeft mij…

Nu we eenmaal iets op papier hebben gezet, verbind er dan misschien een gevoel aan vast. Misschien ervaar je wel een prettiger gevoel na de les dan voor de les?

Pilates heeft ook zijn uitwerking gedurende week, zeker en vast. Maar om je een Powerboost te geven gedurende week, zul je moeten plannen in je agenda. Daarmee doelend op de kleine, maar krachtige oefening. Je Powerhouse activeren.

Praktijk en oefenen. Schrijf voor je zelf in agenda, planning of stick-it.
Een mooi voorbeeld is van 1 van onze dames op les. 1. Ik plak op verschillende plaatsen in het huis een stick-it (geel papiertje met kleefrand). Zodra ik het zie herinner ik mij het, ohja, Powerhouse! Vervolgens verplaatst ze elke keer ook de sticker een kleinstukje.

PowerHouse, Rug-Buik,Bekken.

Ps. Blijf je zelf stimuleren patronen te doorbreken en nieuwe ervoor in de plaats te zetten. Lichaam en geest varen wel bij deze stimulans.
Geen commentaren


Terug naar de inhoud